Lansare de carte la librăria „La Două Bufnițe”, Timișoara


Cu fiecare lansare de carte emoțiile-mi cresc exponențial. De data asta am reușit să transpir când toată lumea tremura de frig. Nici papionul nu m-a ajutat prea mult, așa că voi da vine pe el pentru orice neplăcere cauzată atentului public. Lansarea a avut loc în spațiul primitor al librăriei timișorene „La Două Bufnițe” unde ne-am dat întâlnire patru cavaleri și o domniță. Ciprian Baciu, Cristi Vicol, Lucian Szabo, eu și Cătălina Fometici. Alături de noi, pe post de fani înrăiți, au stat, vorbit, sprijinit minunații Eugen Bunariu și Alex Maniu.

lansare din seria tenebre

Când am început să vorbesc au prins glas clopotele Domului, apoi a căzut o carte de pshihologie. Am crezut că sunt semne favorabile așa că am spus câteva glume, la care nu a râs nimeni. După care am devenit serios și nu-i mai puteam opri din râs. În final am decis că a fost o seară reușită. Mulțumesc Lili M. Barboni pentru poze!

Așadar au fost lansate la apă cinci volume. Unul și unul, aș zice. Ciprian Baciu a debutat cu un volum de povestiri, un mixt de romantism, fantastic și chiar sf. Dacă cineva a avut emoții mai mari decât mine, el a fost cu siguranță. De altfel, așa cum se va vedea în continuare, toți au avut emoții mai mari decât mine. Însă doar eu am avut și papion! După cum a mărturisit, povestirile au fost scrie de-a lungul a trei ani zbuciumați iar ideea de a-l lansa în cadrul Student Fest i-a venit acum doi ani. Mă întreb ce idei i-au venit acum!

amor fara alcool

Acum doi ani i-a venit ideea lansării Amorului fără alcool, oare ce idei noi se ascund sub zâmbetul lui Ciprian?

sfarsitul inocentei de cristi vicol

Alex maniu într-un show de prezentare a volumului de povestiri Sfârșitul inocenței, de Cristi Vicol.

Deși nu e un debutant, Cristi Vicol, sprijinit de un superb spectacol one-man show de amicul său Alex Maniu, a revenit pe scena sf-ului cu o reeditare a volumului de debut Sfârșitul inocenței. O colecție de povestiri cu tentă distopică. Cristi ne va spune că lucrează la o teză de doctorat cu temă distopică și de aici influența.

Spectacolul ținut de Alex Maniu a fost foarte bine primit de onorabilul public, exlipsând glumele mele, dar nu și papionul. Trebuie musai să spun că Alex e un scriitor de primă mână și pregătește și el un volum de povestiri. Până acum el doar a pus umărul la lansările prietenilor și colegilor de club (Helion, că altul nu-i ca el). Frumoasa copertă a acestei cărți este opera lui Cristi Vicol.

lansare carte doua bufnite

Paradoxal lumea nu a căscat de plictiseală la discursul meu, părea fascinată de lumina iradiată de scăfârlia mea, venită goală pușcă.

După ei a urmat cavaleria. Adică acele cărți deja lansate, aflate la a treia lansare! Pentru că atât volumul de interviuri al lui Lucian Szabo, cât și romanul fantasy al Cătălinei Fometici, sau nuvela mea, au mai văzut public entuziasmat la Final Frontier 2018 și Bookfest Timișoara 2018. Așa că mă voi limita la a spune că Lucian a fost moderatorul perfect al acestei reuniuni, vorbind despre fiecare autor și carte, Cătălina, ca de obicei a fost elocventă și plăcută, iar eu am avut papion.

O seară frumoasă, pentru care le mulțumesc colegilor, prietenilor, tuturor celor prezenți, sau nu. De asemenea un entuziastic: mulțumesc Lili Barboni pentru fotografii!

 

 

Reclame

Un comentariu

  1. Ne face o deosebita placere sa fim prezenti alaturi de voi la toate evenimentele, aratandu-va aprecierea noastra cumparand carti , facand poze , ca doar de asta sunt fanii nu? 🙂
    Subscriu la cele de mai sus spunand ca intr-adevar Catalina a fost elocventa in ciuda emotiilor, Lucian Szabo a facut o prezentare dezinvolta tuturor si tu Daniel pe langa papion ne-ai incantat ca de obicei cu umorul tau. Ma bucur ca i-am vazut si pe ceilalti doi scriitori Cristi Vicol si Ciprian Baciu. Intr-adevar a fost o seara reusita pentru care va multumim. Placerea a fost de partea mea sa va imortalizez in poze. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cărți ce tind spre infinit

"Dintotdeauna fusese preocupat de infinit." (Eugen Cadaru)

ansiblefest.wordpress.com/

Festival de ciencia ficción feminista /// Zientzia-fikzio feministaren jaialdia

SZABLOG

HENRY SZABRANSKI

Solarcide

The home of dark and weird fiction.

Alex Fliker's blog

Sharing my experience!

neverendingfantasy

The fantasy world creator

Bogdan HRIB

Idei, cărți, fotografii

Rândurile Evei

Nu ești niciodată singur dacă ai o carte lângă tine.

Vestic.ro

Stiri din Arad

Seria "Nemuritor" de O.G. Arion

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense

Cenaclul Pavel Dan

cenaclu literar din Timisoara. "Întâmplarea a făcut să mă nasc român. În consecinţă sunt român, dar asta nu înseamnă să mă confund cu poporul român în momentele sale cele mai penibile" 08.02.1993, ION MONORAN

Stil de scriitor

Despre cărți și nu numai...

ROMCON

Convenția națională a cluburilor și autorilor de science-fiction din România

BookReport

Science Fiction • Fantasy • Horror • Mystery & Thriller

Detectivii Apei Pierdute

managementul pierderilor de apa, water loss management

Mihail stories

Tot ceea ce ne putem imagina este real

%d blogeri au apreciat asta: