Daniel Timariu, Tenebre. Labirintul

Daniel Timariu Tenebre: LabirintulTenebre. Labirintul
Editura Tritonic

Roman urban-fantasy.

Când Alex, detectivul celor două lumi, intră în Primăria din Timișoara pentru a-și rezolva unele probleme administrative, nimic nu-l pregătește pentru ce va urma. Mazikeen, unul din demonii lui Solomon, cei creați pentru construirea Maerelui Templu din Ierusalim, se va îndrăgosti de Alex. Dar este oare această iubire una sinceră și dezinteresată?

Romanul face parte din seria Tenebre, fiind al doilea volum. Acțiunea se petrece în Timișoara. Personajul principal este Alexandru Theodor Anghel, un om ce ajunge întâmplător să cunoască o altă lume a cetății, numită Lumea Tenebrelor. În acestă lume paralelă trăiesc personaje fantastice și mitologice.

Recenzii și cronici:

Romanul poate fi cumpărat online:

Tenebre. Labirintul de Daniel Timariu (2017, ed. Tritonic). Dacă a reușit să-mi stârnească interesul cu primul volum al seriei, Tenebre. Cazul Laura, Daniel m-a transformat în fan cu cel de-al doilea. Urban fantasy autohton, cu un detectiv timișorean ce rezolvă mistere din lumea ființelor supranaturale, ce se suprapune peste a noastră. Un stil savuros, cu un har de povestitor, documentare minuțioasă și o urmă de umor delicios – plus rezolvarea unor scăpări din prima carte. Abia aștept următorul volum.” – Lucian-Dragoș Bogdan

 

seria Tenebre: Labirintul

Editura PAVCON

Cartea îl face pe Om. Noi facem Cartea!

ZUTV | ZU TV

zutv, distractie, fun, cool

HelloTaste.ro

Descopera pe HelloTaste.ro retete culinare delicioase, sfaturi si trucuri utile de incercat in bucatarie si idei interesante de la chefi celebri si pasionati de gastronomie.

Helion Online

Revista de Arte S.F. si F.

Gazeta SF

Science fiction pe pâine!

Dianthaa Dabbles

in reviewing, cosplay, sewing and others

Beleg

(naučna) fantastika kratka priča aforizam haiku haiga haiku strip

SW

Literary Blog

Galaxia 42

Povestiri science-fiction și fantasy

cărți ce tind spre infinit

"Dintotdeauna fusese preocupat de infinit." (Eugen Cadaru)

ansiblefest.wordpress.com/

Festival de ciencia ficción feminista /// Zientzia-fikzio feministaren jaialdia

SZABLOG

HENRY SZABRANSKI

Solarcide

The home of dark and weird fiction.